Voor wie is de hoofdpijnpoli?

De hoofdpijnpoli is voor kinderen met hoofdpijn- en migraineklachten.

Diagnose

Tijdens het eerste bezoek stellen we vragen en doen lichamelijk onderzoek om een goed beeld te krijgen van de klachten. Mogelijk vindt dezelfde dag aanvullend onderzoek onderzoek plaats.

Behandeling

Afhankelijk van de diagnose, spanningshoofdpijn, migraine en/ of andere vormen van hoofdpijn, wordt een individueel behandelplan opgesteld. De behandeling kan bestaan uit het geven van leefstijladviezen, van medicatie of het volgen van aanvullende therapie. In voorkomende gevallen kunnen we doorverwijzen naar aanvullende zorg, zoals fysiotherapie, Shiatsu therapie of osteopathie binnen of buiten De Kinderkliniek.

Afspraak maken?

Een afspraak maken kan met een verwijsbrief van de huisarts, jeugdarts of medisch specialist.

Heeft u vragen? Neem contact op met De Kinderkliniek.

Neem contact op

Handige informatie

Wat kan je verwachten bij een bezoek aan De Kinderkliniek?

Gezichten van de hoofdpijnpoli

Actueel

#nieuws
Physician assistant / Verpleegkundig specialist 24 – 36 uur
#nieuws
Eerste Almere Land Art Rally voor DeKinderkliniek groot succes

Lang leve de Muziekids studio

Ik vind het nooit erg om naar De Kinderkliniek te gaan, want als ik een ochtend op de dagbehandeling moet zijn, kan ik lekker tussendoor muziek gaan maken:)

Rustige plekjes

Ik weet natuurlijk dat ik niet de enige ben met een ziek kind, maar ik vind het altijd fijn dat de poli-assistenten met mij meedenken en een rustig plekje voor mij en mijn baby zoeken als ik een voeding moet geven.

Best lachen hoor met die verpleegkundigen

Bij De Kinderkliniek werken allemaal vrolijke mensen, soms krijg ik een high five in de gang van een kinderarts en met de verpleegkundigen kun je ook echt lachen. Ze zijn wel serieus als het moet maar een grapje maken mag gelukkig ook!