KNO is de afkorting van keel, neus en oren. Veel voorkomende klachten die door de KNO-artsen worden behandeld, zijn: ontstoken amandelen, keelontsteking, verstopte neus, neuspoliepen, stembandproblemen en gehoorvermindering.

Voor wie is de KNO-poli?

Voor kinderen met pijn in de oren, keelpijn en neusklachten.

Diagnose

Om vast te stellen waar de klachten vandaan komen kijkt de KNO-arts in de neus, keel of het oor.

Behandeling

Het oor kan worden schoongemaakt met een soort stofzuigertje. Mocht een operatie, bloedprikken of hoortest nodig zijn, dan gebeurt dat in het Flevoziekenhuis.

Afspraak maken?

Een afspraak maken kan met een verwijsbrief van de huisarts bij de poli KNO via: 036-8688821. Op de dag van de afspraak kun je je melden op de tweede verdieping. De controle-afspraak na drie maanden vindt ook plaats in De Kinderkliniek. De KNO-artsen uit het Flevoziekenhuis werken op dinsdagmiddag en donderdag bij DeKinderkliniek.

Heeft u vragen? Neem contact op met De Kinderkliniek.

Neem contact op

Handige informatie

Wat kan je verwachten bij een bezoek aan De Kinderkliniek?

Gezichten van onze KNO-poli

Actueel

#nieuws
13 Februari: IMH evenement bij DeKinderGGZ.
#nieuws
Ook dit jaar het ZKN keurmerk behaald!

Lang leve de Muziekids studio

Ik vind het nooit erg om naar De Kinderkliniek te gaan, want als ik een ochtend op de dagbehandeling moet zijn, kan ik lekker tussendoor muziek gaan maken:)

Rustige plekjes

Ik weet natuurlijk dat ik niet de enige ben met een ziek kind, maar ik vind het altijd fijn dat de poli-assistenten met mij meedenken en een rustig plekje voor mij en mijn baby zoeken als ik een voeding moet geven.

Best lachen hoor met die verpleegkundigen

Bij De Kinderkliniek werken allemaal vrolijke mensen, soms krijg ik een high five in de gang van een kinderarts en met de verpleegkundigen kun je ook echt lachen. Ze zijn wel serieus als het moet maar een grapje maken mag gelukkig ook!