De KinderGGZ is onderdeel van De Kinderkliniek. De KinderGGZ is voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar waarbij de ontwikkeling (tijdelijk) anders verloopt.

De KinderGGZ is in het bijzonder gespecialiseerd in de samenhang tussen psychische en lichamelijke klachten. De unieke setting van De Kinderkliniek maakt het mogelijk nauw samen te werken met diverse zorgverleners, waaronder medisch specialisten, voor een volledig zorgaanbod. De KinderGGZ biedt basis- en specialistische GGZ. Dit betekent dat zowel meer eenvoudige als complexe psychische problematiek bij De KinderGGZ terecht kan. Er wordt gewerkt conform de meest nieuwe en wetenschappelijk effectief bewezen methodes voor diagnostiek en behandeling.

Wilt u onze KinderGGZ website bezoeken, klik dan hier.

Heeft u vragen? Neem contact op met De Kinderkliniek.

Neem contact op

Actueel

#nieuws
Physician assistant / Verpleegkundig specialist 24 – 36 uur
#nieuws
Eerste Almere Land Art Rally voor DeKinderkliniek groot succes

Lang leve de Muziekids studio

Ik vind het nooit erg om naar De Kinderkliniek te gaan, want als ik een ochtend op de dagbehandeling moet zijn, kan ik lekker tussendoor muziek gaan maken:)

Rustige plekjes

Ik weet natuurlijk dat ik niet de enige ben met een ziek kind, maar ik vind het altijd fijn dat de poli-assistenten met mij meedenken en een rustig plekje voor mij en mijn baby zoeken als ik een voeding moet geven.

Best lachen hoor met die verpleegkundigen

Bij De Kinderkliniek werken allemaal vrolijke mensen, soms krijg ik een high five in de gang van een kinderarts en met de verpleegkundigen kun je ook echt lachen. Ze zijn wel serieus als het moet maar een grapje maken mag gelukkig ook!