De eetproblematiekpoli is voor kinderen vanaf 10 jaar met een eetstoornis / eet probleem of een kwetsbaarheid hiervoor. Jongere kinderen met eetproblemen kunnen terecht bij de IMH poli.

Voor wie is de eetprobleem poli?

De eetproblematiekpoli is voor kinderen vanaf 10 jaar met een eetstoornis / eet probleem of een kwetsbaarheid hiervoor. Jongere kinderen met eetproblemen kunnen terecht bij de IMH poli.

Diagnose

Is afhankelijk van het verhaal en het lichamelijk onderzoek

Behandeling

Het doel van een behandeling is vooral ook om te kijken naar wat de onderliggende factoren zijn waardoor het eetprobleem is ontstaan . Vaak zal dit ook plaatsvinden met hulp van een psycholoog of psychiater.  Doel is om weer een gezonde balans  in je hoofd en lijf  te krijgen. Samen met jou onderzoeken we hoe de problemen er bij jou en je omgeving  uitzien en hoe we hier met elkaar aan kunnen werken . Alhoewel belangrijk  staat eten hierbij niet voorop, jij wel !

Afspraak maken?

Een afspraak maken kan bij kinderarts Tim Vreede met een verwijsbrief van de huisarts, jeugdarts of medisch specialist. Tim werkt samen met behandelaren van Accare , GGz centraal Fornhese en andere instanties.

Heeft u vragen? Neem contact op met De Kinderkliniek.

Neem contact op

De eetprobleempoli

Actueel

#nieuws
Eerste Almere Land Art Rally voor DeKinderkliniek groot succes
#nieuws
Aanvalluh Kids gestart– Plezier, gezondheid en verbinding in Almere

Lang leve de Muziekids studio

Ik vind het nooit erg om naar De Kinderkliniek te gaan, want als ik een ochtend op de dagbehandeling moet zijn, kan ik lekker tussendoor muziek gaan maken:)

Rustige plekjes

Ik weet natuurlijk dat ik niet de enige ben met een ziek kind, maar ik vind het altijd fijn dat de poli-assistenten met mij meedenken en een rustig plekje voor mij en mijn baby zoeken als ik een voeding moet geven.

Best lachen hoor met die verpleegkundigen

Bij De Kinderkliniek werken allemaal vrolijke mensen, soms krijg ik een high five in de gang van een kinderarts en met de verpleegkundigen kun je ook echt lachen. Ze zijn wel serieus als het moet maar een grapje maken mag gelukkig ook!