De stichting Sailing Kids organiseert vakantieweken voor gezinnen met een chronisch ziek kind. Sinds 2013 hebben we bijna jaarlijks een week kunnen realiseren. Op een grote boot waarmee we een week rondtrekken door Zeeland of over het IJsselmeer. Een week waarin de gezinnen hun dagelijkse zorg kunnen delen met de begeleiding. 

Op de site van de stichting Sailing Kids kun je ervaringen lezen en ook lezen met welke activiteiten je geld kunt ophalen voor deze stichting. Die ondersteuning blijft altijd nodig om vakantieweken te kunnen realiseren. Wij zijn ook heel blij met alle donateurs die de afgelopen reizen mogelijk hebben gemaakt, dank jullie wel!

De begeleiding van de vakantieweken wordt in vrije tijd gedaan door medewerkers van De Kinderkliniek. Waar denken zij nou met plezier aan terug: de waterballonnengevechten, de bbq op een zelfgemaakt houtvuur, de kinderen die aan het roer mochten staan, de spelletjes die we samen speelden, de knutseluurtjes bij slecht weer, het bezoek aan een zwembad, de bonte avond, het samen eten van ontbijt tot en met avondeten, de verrassing voor de ouders, de filmavond voor de kinderen, maar vooral denken wij aan de blijde kinderen en lieve ouders die mee waren.

Wij hopen nog vele reizen te kunnen maken!