Geplaatst op 17 april 2024

Aanvalluh Kids gestart– Plezier, gezondheid en verbinding in Almere

Aanvalluh Kids is al drie jaar een succesvol onderdeel van ‘Almere & the City’, de organisatie die projecten organiseert (vanuit Almere City) die bijdragen aan een socialer, gezonder en leuker Almere. In nauwe samenwerking met Almere City FC en Fysiotherapiepraktijk Proactief is de obesitaspoli van DeKinderkliniek sinds maart opnieuw gestart een nieuw Aanvalluh-traject om kinderen met overgewicht te ondersteunen.

Samen sterk tegen overgewicht
Gedurende twaalf weken nemen kinderen, geselecteerd door DeKinderkliniek en JGZ, deel aan een inspirerend beweegprogramma onder begeleiding van specialisten én met ondersteuning van eerste elftalspelers van Almere City FC. Ze delen tips, bieden voorbeeldgedrag en motiveren de kinderen om hun doelen te bereiken. Hier ligt de focus op plezier, zelfvertrouwen en beweging.

Wat maakt Aanvalluh Kids uniek?
Dit programma gaat verder dan alleen bewegen; het inspireert een gezonde levensstijl die kinderen ook na de twaalf weken kunnen volhouden. We geloven in haalbare doelen, waarbij spel en variatie van beweging centraal staan. We integreren sportvormen die de kinderen in Almere kunnen blijven beoefenen. Door samen te werken met lokale partners, reguliere sportverenigingen en buurtsportcoaches, willen we een duurzame impact creëren, waarbij plezier, gezondheid en verbinding samenkomen in het hart van Almere.

Reacties op dit bericht

Reageren op dit bericht is niet mogelijk.

Geef een reactie