Geplaatst op 6 oktober 2022

Prof. Bart Roep komt 9 november naar DeKinderkliniek!

Binnenkort is het Wereld diabetes dag, een dag waar wij binnen DeKinderkliniek altijd bij stil staan. Op 9 november organiseert het diabetesteam van DeKinderkliniek twee activiteiten waar jullie aan mee kunnen doen.

Middagprogramma – Cupcakes & hartige broodjes bakken
Tijd: 13:30 – 16:00
Voor wie: kinderen en jongeren vanaf 8 jaar, ook erg leuk voor volwassenen!
Activiteit: onder begeleiding van een cupcake-specialist en banketbakker kan men bij DeKinderkliniek de heerlijkste hapjes maken!

Avondprogramma – Lezing Prof. dr. Bart Roep
Tijd: 18:15 – 21:30
Voor wie: patiënten, ouders / verzorgers en andere geïnteresseerden.
Activiteit: in de avondsessie verwelkomen wij Prof. dr. Bart Roep van het Leids Universitair Medisch Centrum, één van de beste onderzoekers ter wereld op het gebied van diabetes.

De focus van Prof. dr. Bart Roep ligt op onderzoek naar het ontstaan én de genezing van diabetes type 1. Hiervoor heeft hij meerdere prijzen en eervolle benoemingen ontvangen. Wij zijn zeer verheugd dat hij ons op de hoogte komt brengen van de laatste ontwikkelingen, en uiteraard mogen jullie vragen aan hem stellen.

Komen jullie ook? Meld je aan in bijgesloten formulier en wees er snel bij, want vol is vol.

Let op: wil je meerdere personen aanmelden dan dient het formulier voor iedere persoon ingevuld te worden (dit kan door de pagina te verversen). Excuses voor het ongemak.

Helaas hebben wij het maximum aantal inschrijvingen bereikt. Dank voor jullie aanmelding. Met vriendelijke groet, Diabetes Team DeKinderkliniek

Reacties op dit bericht

Simon /Karin Vlieger
Geplaatst op 14 oktober 2022

We komen graag op 9 november om 18.15 voor de lezing


Geef een reactie