Een afspraak maken, wijzigen of afzeggen

Een afspraak kun je het beste maken via het afsprakenformulier hieronder. Zo voorkom je wachttijden aan de telefoon. Je ontvangt per omgaande een ontvangstbevestiging en op werkdagen binnen 24 uur een voorstel voor een afspraak.

Verwijzing huisarts

Voor een eerste afspraak bij een kinderarts heb je altijd een verwijzing van een huisarts of medisch specialist nodig. Voor paramedische en niet-medische zorg is meestal geen verwijzing nodig. Voor DeKinderGGZ is altijd een verwijzing nodig, meestal van de huisarts.

De eerste afspraak? Kom dan wat eerder.

Aan de balie registreren en controleren we de gegevens. Zorg dat je het BurgerServiceNummer (BSN) van jouw kind bij je hebt. Dit nummer staat op het paspoort of de identiteitskaart van jouw kind. Je kunt de verwijsbrief al uploaden op onze website, neem dan alsnog het origineel mee. Neem tevens eventuele medicatie mee die wordt gebruikt.

Afzeggen van een afspraak

Moet je de afspraak om belangrijke redenen afzeggen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de poli-assistentes via afspraak@dekinderkliniek.nl of 036-7630030. Doe dat uiterlijk 24 uur van tevoren. Doe je dat niet, dan zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Je krijgt een factuur thuisgestuurd die je niet bij je zorgverzekeraar kunt declareren. Voor zéér bijzondere en door u aantoonbare gevallen kunnen we een uitzondering maken.

 

Online

Zelf online een afspraak maken gaat snel en makkelijk via onderstaand formulier.

Direct een afspraak maken

Telefonisch

Wil je toch telefonisch een afspraak maken, dan kun je bellen met 036 – 76 300 30.

036 – 763 00 30

Verwijzing via Zorgdomein?

Voor afspraken via Zorgdomein nemen wij contact met u op.

Afspraak maken

Checklist

De volgende belangrijke documenten hebben wij nodig bij de behandeling van een kind:

  • Verwijsbrief
  • ID-kaart of paspoort van uw kind
  • Medicatie die nu wordt gebruikt
Kom op tijd

Kom niet veel te vroeg maar zeker niet te laat.