Twijfel jij over jouw profiel of je vervolgstudie?

Het maken van keuze voor een vervolgopleiding is soms heel lastig. Die keuze heeft natuurlijk invloed op je toekomst.

Hoe pak je dat aan?

Samen brengen we in kaart welke eigenschappen je hebt en waar je interesses liggen. Mocht het nodig zijn dan kan ik ook je capaciteiten nog testen. Door de uitkomsten van de testen (studiekeuzetest en/of intelligentietest) én onze gesprekken krijgen we duidelijk in beeld wat je leuk vindt en waar jouw talenten liggen.

All inclusive

Soms valt het kwartje in 1 keer. Dan ben je snel klaar. En soms ook niet. Dat is niet erg, dan kom je gewoon wat vaker terug. Ik vind het namelijk belangrijk om jou goed te helpen. En dat doe ik totdat je een afgewogen keuze hebt gemaakt voor een studie.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Katrientje Hofland, khofland@dekinderkliniek.nl

Heeft u vragen? Neem contact op met De Kinderkliniek.

Neem contact op

Handige informatie

link

Wat kan je verwachten bij een bezoek aan De Kinderkliniek?

Gezichten van de studie- en beroepskeuze praktijk

Actueel

#nieuws
Ben jij de Allround Manager die wij zoeken?
#nieuws
Kleur je eigen pietenmuts!

Lang leve de Muziekids studio

Ik vind het nooit erg om naar De Kinderkliniek te gaan, want als ik een ochtend op de dagbehandeling moet zijn, kan ik lekker tussendoor muziek gaan maken:)

Rustige plekjes

Ik weet natuurlijk dat ik niet de enige ben met een ziek kind, maar ik vind het altijd fijn dat de poli-assistenten met mij meedenken en een rustig plekje voor mij en mijn baby zoeken als ik een voeding moet geven.

Best lachen hoor met die verpleegkundigen

Bij De Kinderkliniek werken allemaal vrolijke mensen, soms krijg ik een high five in de gang van een kinderarts en met de verpleegkundigen kun je ook echt lachen. Ze zijn wel serieus als het moet maar een grapje maken mag gelukkig ook!